dilluns, 13 de febrer de 2017

Presentem la Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà»

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa del staff tècnic i seu grup de velocitat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d'Atletisme i el suport dels patrocinadors, celebrar el pròxim 17 de juny de 2017, a l'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el 1a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».


En aquesta primera edició de la Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà» esperem comptar amb els millors atletes de l'especialitat, com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d'aquest esport, l'atletisme, que tant ens apassiona.

Aquest esdeveniment ve a afegir-se a altres competicions pròpies que desenvolupem durant l'any, com el Cros «Ciutat de Gavà», Trofeu Promoció - G.P. Fira dels Espàrrecs,  el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà» i més recentment el 1r Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Esperem convertir a la ciutat de Gavà en un referent en totes les disciplines de l'atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i nenes del nostre club puguin practicar l'atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada