dilluns, 12 de juny de 2017

100 m.ll. Cadets?

La veritat és que estem encantats amb la rebuda de la nostra competició, la gent té ganes de córrer i per les dates la nostra competició la vam enfocar als absoluts. Però no volíem deixar la promoció fora, i vam fer un mini calendari de promoció.

Però ara ens trobem moltes peticions d'un 100 mll. Cadets. Encara que tècnicament és possible corre a les sèries però l'horari de la reunió tan sols contempla juvenils a absoluts (i veterans en alçades absolutes) i un nombre limitat de places, 24 concretament. Divendres dia 9 ja teníem 21 inscripcions als 100 masculins. No podem ser flexibles.

Intentarem redistribuir les series i l'horari per poder donar cabuda al màxim d'atletes a l'horari de la Reunió però per això mateix no podem donar cabuda a cadets. Però com tenim temps entre l'horari de promoció i l'horari dels grans, intentarem fer un parell de sèries de cadets a les 18.00 hores.

Així que, interessats a fer inscriure cadets, si us plau, envieu un email a competicio@clubatletismegava.com (indicant nom, cognoms, club, marca de la temporada) i els apuntarem, i en funció de la inscripció farem el que podrem.

Gràcies per voler venir a Gavà.