dimecres, 28 de juny de 2017

Gràcies!!!! Entre tots ho farem millor

Han passat uns dies de la reunió de velocitat i les vostres aportacions a l'enquesta ens ajudaran a fer una 2a edició més acurada. Els vostres comentaris són en positiu i això ens agrada. Tot sigui per millorar.

Molts dels vostres suggeriments eren de comunicació. Com ja vam dir vam tancar les inscripcions dijous nit per donar més temps, però això també ens va donar poc marge de maniobra per publicar-les.

Però anem a pams.

Trigar a publicar les llistes definitives: Com vam publicar al reglament, van tancar les inscripcions dijous abans de la competició. Volien donar el màxim temps per inscriure a tothom i divendres ens van arribar. Ja estàvem avisats i van configurar les llistes i establir els talls en poques hores. Però és clar que no va ser suficient. Les inscripcions es van desbordar i vam fer el possible que ningú es quedés fora. Ho vam publicar divendres a primera hora de la tarde a la web de la competició, twitter, la Federació ens va ajudar a la difusió, més ràpid ja...

Cues a secretaria: Tot ve del mateix problema. Es van formar cues perquè atletes que no havien superat al tall es van presentar sense confirmar la seva inclusió a les llistes, i això feia perdre temps als voluntaris buscant-los a una llista on no estan. No hi ha cap sistema perfecte, i vam preferir fer series amb atletes confirmat per optimitzar les sèries.

Series 200, no al carrer 1: Hem de recordar que el límit de participants al reglament eren 24 i van ficar 80. Tenim una instal·lació de 6 carrils i no podem prescindir d'un carril sense més ni més. Amb 10 sèries volia dir 3 sèries més, i anàvem molt pillats de temps.

«algun relevo y una prueba de fondo, salto, lanzamiento....»: Era una reunió de velocitat, relleus hi havia, fons no és el seu lloc (vam colar un 800 per deferència a la secció de fons del club, s'ho mereixen) i llançaments tenim el Critèrium del dia 8. Ens agraden les proves monogràfiques i aquest any estenem aquesta que ve a sumar-se a la de llançaments, la de marxa, el cros, veterans...

La resta, com que el bar no estava obert (el de la instal·lació no per problemes fora de la organització, però hi havia un, però potser no el vam publicitar prou) o detalls amb startings que són comprensibles, són coses que encara que són detalls ens ajuden a millorar la competició, i per tant les marques.

Moltes gràcies i fins a la pròxima edició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada