divendres, 16 de juny de 2017

Llistes definitives!

En primer lloc donar-vos les gràcies. Ens heu desbordat!!!!!

Però per desgràcia no podem incloure a tots. Com deia el reglament fins a aquesta nit heu pogut fer les vostres inscripcions i amb 24 atletes en proves de velocitat i 12 al mig fons ara ens trobem amb la difícil tasca de triar. No és fàcil. Voldríem tenir-ho abans però no hem pogut.

Recorda consultar el nou horari!

Però no ens agrada deixar a ningú fora i us demanem ajuda. Hem modificat l'horari per encabir més sèries, i poder competir tots, o quasi tots, finalment al 100 i al 200 masculí hem hagut de deixar gent fora (marcats en groc) perquè no podia ser i hem agafat el criteri de marca acreditada o no. No podem dir que sigui el millor criteri però entenem que qui acredita marca és perquè ha competit i busca alguna mínima. Potser estem equivocats però creiem que és la manera de doblar les previsions inicials de places.

Ajuda? Sí, perquè la competició serà una feina de rellotger, i potser fem més sèries de les que el cap ens demana però repetim que volem veure atletisme, i del millor.

Així que:

  • Recolliu el dorsal amb temps, heu de confirmar la vostra presència al llistat provisional. Farem les sèries amb els confirmats. Si no confirmes no sortiràs al llistat.
  • Reviseu l'horari, hem fet petit ajustos, però sobretot a primera hora.
  • Heu d'estar a la cambra de requeriments 15 minuts abans.
  • En línia de sortida, estigués pendents del jutge. Prohibides sortides nul·les!!!! ;-)
  • Sigueu comprensiu, sereu molts, potser marxem d'horari però ho farem el millor possible.


Però sobretot, gaudiu de l'atletisme!


Gràcies per venir a la Bòbila.


(comentaris a competicio@clubatletismegava.com)