divendres, 15 de juny de 2018

Intentem fer-ho millor!

Les vostres aportacions a l'enquesta per la primera edició ens han ajudat a fer una 2a edició més acurada. Els vostres comentaris van ser en positiu i això ens agrada. Tot sigui per millorar.

Molts dels vostres suggeriments eren de comunicació. Com ja vam dir vam tancar les inscripcions dijous nit per donar més temps, però això també ens va donar poc marge de maniobra per publicar-les.

Però anem a pams.


Llistes definitives: Hem tancat un dia abans que a la primera edició per poder publicar els admesos amb més antelació. Des de dijous a la nit estan disponibles i publicades al web de la prova i al web de la Federació


Cues a secretaria: Es van formar cues perquè els atletes que no havien superat el tall es van presentar sense confirmar prèviament la seva inclusió a les llistes, i això feia perdre temps als voluntaris buscant-los a una llista on no hi eren. No hi ha cap sistema perfecte, i vam preferir fer sèries amb atletes confirmats per optimitzar les sortides. També preguem que els atletes portin els diners a la mà (3 i 5 euros) i no comencin a buscar-ho quan els hi donem el dorsal, penseu que hi ha gent darrere. Sèries 200, no al carrer 1: Hem de recordar que el límit de participants al reglament eren 24, ara ho hem pujat a 60, i tenim una instal·lació de 6 carrils i no podem prescindir d'un carril sense més ni més. Amb 10 sèries volia dir 3 sèries més, i anàvem molt pillats de temps.«algun relevo y una prueba de fondo, salto, lanzamiento....»: Era una reunió de velocitat, relleus n'hi havia, fons no és el seu lloc (vam colar un 800mll per deferència a la secció de fons del club, s'ho mereixen. Ho hem mantingut i a més ara fem un femení), i llançaments tenim el Critèrium del dia 7. Ens agraden les proves monogràfiques i aquest any estenem aquesta que ve a sumar-se a la de llançaments, la de marxa, el cros, veterans...


La resta, com que el bar no estava obert (el de la instal·lació no, per problemes fora de la organització, però hi havia un, però potser no li vam donar prou publicitat) o detalls amb startings que són comprensibles, són coses que encara  ens ajuden més a millorar la competició, i per tant les marques.

Moltes gràcies, esperem que surti tot bé!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada