dilluns, 8 de maig del 2023

Presentem la 6a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà»

El Club Atletisme Gavà, per iniciativa de l'staff tècnic i seu grup de velocitat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà, la Federació Catalana d'Atletisme, celebra el pròxim dissabte 18 de juny de 2022, a l'Estadi Municipal La Bòbila de Gavà el 5a Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».


AL 2021 ja vam recuperar el format habitual, despres d'un 2020 complicat, on esperem comptar amb els millors atletes de l'especialitat, com una nova demostració que el nostre club està abocat en el desenvolupament i promoció d'aquest esport, l'atletisme, que tant ens apassiona.

Aquest esdeveniment ve a afegir-se a altres competicions pròpies que desenvolupem durant l'any, com el Cros «Ciutat de Gavà»Trofeu Promoció - G.P. Fira dels Espàrrecs,  el Meeting de Veterans «Ciutat de Gavà»Gran Premi de Marxa «Ciutat de Gavà» o el Criterium de Llançaments «Ciutat de Gavà».

Esperem convertir la ciutat de Gavà en un referent en totes les disciplines de l'atletisme, amb el millor nivell possible i on els nens i les nenes del nostre club puguin practicar l'atletisme en qualsevol de les seves modalitats en les millors condicions possibles.

Us hi esperem!